Artlantis 6 :  Simply Physical

Az új  “Fizikai” renderelő motorral is EGYSZERŰEN

Az új, fizikailag korrekt megjelenítő motor és a legendás egyszerűség, lehetővé teszi, hogy  páratlan szépségű és minőségű vizualizációt nyújtson a megszokott intuitív munkakörnyezetben.

Artlantis 6

Az Artlantis

Az Artlantis egy nagyon gyors, önálló renderelő alkalmazás amit kifejezetten építészek és tervezők részére fejlesztenek. Két fő változata van:

Az Artlantis Render-t azoknak tervezték, akik nagyon jó minőségű látványképeket igényelnek (építészek, belsőépítészek, várostervezők, tájépítészek, kiállítás-szervezők, kiállítók, stb) .

Az Artlantis Studio  ideális eszköz azok számára, akik szeretnének nagy felbontásban nem csak képeket, hanem iVisit 3D panorámákat, VR tárgyakat, és animációkat is készíteni. Az elismerten bevált és hatékony előnézet ablak technológia révén az Artlantis kedvelt az építészek, dizájnerek és várostervező szakemberek közt több mint 80 országban.

Különböző témájú anyag gyűjtemények, parametrikus textúrák és 3D objektumok érhetők el a CD-ken és online csatornákon. Speciálisan Artlantis számára iparági partnerek és független fejlesztők készítenek és terjesztenek az Artlantis Media segítségével gyorsan és egyszerűen elérhető médiákat melyekkel élethű jeleneteket tudnak szimulálni valósághű környezetben.

Próbaverzió elérhető az Artlantis hivatalos oldaláról.

Együttműködés az ArchiCAD-el

ArchiCAD közvetlenül exportálja a modellt az Artlantis fájlformátumában dedikált plug-ineken keresztül. Exportáláskor átadja a geometrián túl a textúrákat, a kamerákat, a nap beállításait, a fényforrásokat és a fóliastruktúrát. A plug-in lehetőséget kínál arra, hogy a megváltozott modellel frissítse ill. kiegészítse az Artlantis fájlt, és átvegye a beállításokat egy előző modellből – így a változások hatékonyan kezelhetők.
Az Artlantis export plug-in telepítése alapértelmezés szerinti az ArchiCAD-ben. Az újabb plug-inek itt találhatók.

Új funkciók: